top of page

MUUSIKKO HEIDI

IMG_20220803_213411.jpg

MUUSIKKO HEIDI

"Muusikko Heidi, luova musiikin ammattilainen, taipuu musiikkityyleisssä laidasta laitaan"

Musiikin tekeminen kaikissa muodoissa on ollut minulle suuri voimavara. Olen saanut toimia Mikkelin kaupunginorkesterissa viulistina jo pitkään, mutta mielenkiintoni musiikkikentällä ei tunne rajoja. Toimin Etelä-Savon alueella niin muusikkona, ohjelmatoimistona, tapahtumajärjestäjänä kuin keikkamyyjänäkin.

Haluan koota sivuilleni mahdollisimman kattavasti esiintyjiä ja bändejä Mikkelistä ja lähiseudulta, jotta palvelut löytyisivät helposti yhdellä napin painalluksella. Lisään myös sivuilleni yhteistyökumppaneita sitä mukaan kun niitä tulee.

POP

Heidi Lehtoranta, Roope Nykänen, FULL-14.jpg

DUO ROOPE NYKÄNEN JA HEIDI LEHTORANTA

Laulu ja akustinen kitara luovat tunnelmaa huuliharpulla höystettynä. Tämä duo yhdistelee laulaja/kitaristi Roope Nykäsen karismaattisen äänen ja mukaansa tempaavan soiton sekä Heidi Lehtorannan hunajaisen suloiset ja tarvittaessa rouheat jousen sävelet kokonaisuudeksi, joka toimii niin olohuoneessa, ravintolassa/baarissa tai ulkoilmakonsertissa.

Tässä kokoonpanossa viulu todellakin taipuu moneen musiikkityyliin eikä pelkästään klassiseen. Setti koostuu monipuolisesti niin iskelmästä, popista kuin kantrista ja rockista. Millepä kuulostaisi Hurriganesin Get on -soolo viululla soitettuna? Se selviää tilaamalla tämän duon.

Soittimina keikoilla akustinen kitara sekä viulu. Settiä täydentää myös stompbox, jota jalalla polkemalla saadaan laulamisen ja kitaran soittamisen ohella myös bassorummun pauketta sekä tamburiinin kilinää tuomaan rytmiä kappaleisiin.

muusikko-roope-nykanen-mies-ja-kitara-web-5-3-1024x683.jpg

ROOPE NYKÄNEN

Oli yleisönä illanistujaiset tai tuhatpäinen konserttisali, Roope hurmaa takuu varmasti. Hän on erinomainen valinta niin yrityksen virkistäytyjäisiin, häihin, syntymäpäiville sekä muistotilaisuuteen. Roope siis hallitsee elämän suuret tapahtumat aina kehdosta hautaan.

Roopen keikka-arsenaaliin kuuluu akustinen kitara, laulu harmoniapedaalilla varustettuna, huuliharppu sekä percussio stompbox, jota jalalla polkien saadaan esimerkiksi tamburiinia ja bassorumpua kappaleisiin.

WhatsApp-Kuva 2024-04-28 klo 11.14.07_052a91ba.jpg

EMMAJULIA

Emmajulia on sielukas ja maanläheinen artisti Etelä-Savosta. 
Keikoillamme pääset nauttimaan iskelmästä, pop ja rock musiikista 80-luvulta aina tähän päivään. Emmajulia esittää myös itsesävellettyä tuotantoaan. Tunnelmaltaan lämminhenkinen esiintymiskokemus on mahdollista päästä kokemaan trubaduurina tai Emmajulia & bandin tarjoilemana.

HEAVY JA ROCK

Esiintyjät

Kaira on:

Jasse Jatala - Laulu ja lyriikat

Kimmo Brandt - Kitara

Markus Räipiö - Basso & taustalaulu

Panu Siik - Kitara & taustalaulu

Sami Lönnberg - Rummut

KAIRA

Kaira on 5-henkinen progressiivinen kollektiivi Helsingistä. Bändi perustettiin vuonna 2020 kokoelmasta kokeneita muusikoita, säveltäjiä ja sanoittajia.Heidän ainutlaatuinen tyylinsä sulattaa groovaavia ja toisinaan ambientisia sekä särökitaroita tunnelmallisiin ja lumoaviin kokonaisuuksiin, jotka saavat sinut kellumaan heidän musiikkinsa kauniissa pimeydessä.- Me olemme Kaira 

Bändit
Yhtyeet

Heaven-Gemini on:

Aleksi Kokko - Laulu, kitara

Santtu Paananen - Rummut

Mikko Soininen - Kitara

Eetu Savolainen - Basso

HEAVEN-GEMINI

Heaven-Gemini on maailman ensimmäinen ihmispään transplantaatioprojekti. Heaven-Gemini on myös hanke, jossa päitä isketään musiikillisesti yhteen ja katsotaan mitä tapahtuu. Heaven-Gemini räimii tajuntaan tarraavaa progressiivista metallia. Äkkiväärää soitantaa värittävät polveilevat laulumelodiat ja provosoivat lyriikat. Taatusti räjähtävä live.
Kuopiolaisyhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä Dolores syyskuussa 2022. Debyyttialbumi ilmestyy vuonna 2024.

Poe’s Army on hard-/southern- /classicrockia bluesahtavin maustein soittava bändi, jonka jäsenet ovat

Mikkelistä ja Hirvensalmelta.

Poe’s Armyn musiikissa voi kuulla kaikuja ainakin Black Sabbathista, Lynyrd Skynyrdistä, Blackfootista, Ted

Nugentista, Hanoi Rocksista, Rollareista…

Kolmen kitaran voimalla operoivan bändin kokoonpano:

Risto M. Repo, laulu ja kitara

Mr. Stone, kitara

Kai Ahvenranta, kitara ja taustalaulu

Jamppa Lautamäki, basso ja taustalaulu

Jaakko Mattila, rummut

POE’S ARMY

Kokoonpano:

Kai Ahvenranta, kitara ja taustalaulu

Risto M. Repo, laulu ja kitara

Jamppa Lautamäki, basso ja taustalaulu

Jaakko Mattila, rummut

BOFORIA

Boforia on eteläsavolainen metalliyhtye, joka on itse määrittänyt tyylisuunnakseen

Pseudoprogressiivisen Suomi-metallin. Nelimiehinen, kokeneista soittajista koostuva yhtye

soittaa eniten omia kappaleitaan, mutta ohjelmisto sisältää myös tarkasti valittuja

lainakappaleita esimerkiksi Niskalaukaukselta, Black Sabbathilta (Sapattivuosi-bändin

käännöksinä) sekä Motörheadilta. Laulukielenä siis pääasiallisesti suomi. Boforia on julkaissut

kolme singleä ja tuotantoa voi kuunnella esim. Spotifysta.

RAP-MUSIIKKI

Tulossa pian lisää!

KLASSINEN

Musiikki

JOUSIKOKOONPANOT

Erilaiset jousikokoonpanot tarjoavat musiikkia juhliin ja tapahtumiin niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Ohjelmiston suunnittelemme toiveittesi mukaan ja olemme ennakkoluulottomia musiikkilajien suhteen. Meiltä luonnistuu klassisen lisäksi kevyempikin musiikki.

LAPSET

20220922_155540.jpg

TAIKURI KEIJO HALONEN

Taikuri  Keijo Halonen on esiintynyt vuosien ajan lapsille ja aikuisille ympäri Suomea huumoripitoisella ja vauhdikkaalla esityksellään. 

Taikurin taikashown normaali pituus on n. 25 minuuttia ja ilmapallohahmojen tekeminen voidaan liittää mukaan ohjelmaan. 

Haluatpa ohjelmaa lapsille tai koko perheen tapahtumaan, niin taikuri Halosen esitys saa yleisön viihtymään. Erilaisissa tapahtumissa taikuri voi taiteilla yleisölle myös ilmapallohahmoja sopimuksen mukaan. Taikurin kätevissä käsissä eläinhahmot, kukat, miekat, päähineet,- kaikki syntyy kätevästi vain hetkessä. 

Taikuri Halonen tarjoaa ihmeellisiä taikojaan kaikentyyppisiin tilaisuuksiin. Lasten kotisynttärit, päiväkotivierailut, häät, lastentapahtumat, torit ja turut,- aina sopivaa taikaohjelmaa! 

Kerttu Leppänen.png

KERTTU LEPPÄNEN JA JOUSITRIO HELEÄ

Kerttu Leppänen ja Jousitrio Heleä viihdyttävät perheen pienimpiä mukaansa tempaavilla lastenlauluilla. Tämän kokoonpanon esityksen voi räätälöidä mieleisekseen tilaisuudesta riippuen.

ISKELMÄ JA TANSSI

AKI HIETALA

Aki Hietalan upea ääni ei jätä ketään kylmäksi! Hän on melkoinen multitalentti, joka soittaa myös haitaria, rumpuja ja saksofonia.

MUUT MUSIIKKI

DUO AKI JA KATJA

Duo Aki ja Katja taipuvat monenlaiseen tilaisuuteen ja juhlaan!

logoheidilila2.png
bottom of page